Op deze pagina kan u de hulp-op-afstand software downloaden. Klik hieronder op de voor u juiste versie van de software en het downloaden zal beginnen. Na het downloaden opent u de applicatie en geeft u de unieke codes door aan de supportmedewerker. Indien uw vraag minder dringend is dan kan u ook via mail contact met ons opnemen.

Ondersteuning op afstand
Windows - Hulp op afstand software

Na het downloaden van deze software kan u het programma direct uitvoeren.Mocht u de vraag krijgen dit bestand uit te voeren dan dient u deze keuze uit te bevestigen. Geef vervolgens “Uw ID” en “Wachtwoord” door aan onze support medewerker. De software hierboven is geschikt voor Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 8.

OS X - Hulp op afstand software

Na het downloaden van deze software dient u het bestand CertuSupport.zip aan te klikken zodat deze wordt uitgepakt. Vervolgens kan u het programma CertuSupport openen. Geef vervolgens “Uw ID” en “Wachtwoord” door aan onze support medewerker. De software hierboven is geschikt voor Apple OSX 10.5 t/m OS X 10.9

Een vraag stellen of een probleem melden

Een vraag stellen of een probleem melden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Spam Protectie

Mocht u een technische vraag hebben of een probleem willen melden dan kan u op de afbeelding hierboven klikken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.