ICT is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. De aangeboden ICT-oplossingen lijken oneindig en het efficiënt functioneren van de organisatie hangt sterk af van de gekozen software. Daarnaast is, in een markt waar concurrentie op de loer ligt, een tijdige keuze van de juiste strategie een belangrijke succesfactor.
Wij leveren consultancy diensten die u helpen deze keuzes te vereenvoudigen.

BeveiligingsscanInterim consultancyIT Strategie bepalingKwaliteitsbeheerMigratietrajecten & Projectmanagement
Beveiligingsscan
Is mijn organisatie digitaal goed beveiligd?
De zwakste schakel bepaalt het beveiligingsniveau
De consequenties van een digitale inbraak kunnen groot zijn. Uw goede naam staat immers op het spel. Sinds 1 januari 2016 is de wet meldplicht datalekken ingevoerd. Deze wet verplicht bedrijven inbreuken op de beveiliging te melden die leiden tot bijvoorbeeld diefstal, verlies of misbruik van persoonsgegevens. Certu biedt een beveiligingsscan aan die op elke laag in de ICT-organisatie de eventuele pijnpunten aan het licht brengen.
Interim consultancy
Tijdelijk iemand nodig?
Flexibele inzet zonder langdurige contracten
Soms zijn er geen ICT’ers met de juiste kennis beschikbaar of is het gewoonweg niet rendabel om personeel in dienst te hebben. Wij leveren IT consultancy diensten op kortlopende projecten waar tijdelijk extra handen voor nodig zijn of voor opdrachten
met juist een langere doorlooptijd.
IT Strategie bepaling
De concurrentie voorblijven?
Mogelijk door effectiever gebruik te maken van ICT oplossingen
Het bieden van een betere dienstverlening naar uw klanten of door de overhead binnen het bedrijf te verkleinen wordt uw concurrentiepositie vergroot. Door slim gebruik te maken van nieuwe technieken kan ICT veel meer zijn dan alleen een kostenpost. Wij helpen u bij het in kaart brengen van de potentiëlen en implementeren de oplossingen die u het meeste opleveren.
Kwaliteitsbeheer
Certificering geeft uw klanten meer vertrouwen
Uw bedrijf wordt beter gewaardeerd
Certu wordt vaak ingezet in omgevingen waar er sprake is van kwaliteitsmanagement systemen (ISO, GCP, HKZ). Hierdoor zijn we vertrouwd met het werken volgens gedocumenteerde en gespecificeerde procedures. Ook kunnen wij u begeleiden bij het opstellen van ICT gerichte procedures en processen die u helpen bij het behalen van uw eigen certificering(en).
Migratietrajecten & Projectmanagement
In de “Cloud” of niet?
Geen grote 5-jaarlijkse investeringen
Veel MKB-bedrijven worstelen met de vraag of hun bedrijf ook in “de cloud” moet. De voordelen lijken helder, maar is deze oplossing wel echt de juiste keuze? Wat komt er allemaal kijken bij een migratie naar een cloudoplossing? Welke risico’s liggen er op de loer? Wij brengen, samen met u, de wensen in kaart en begeleiden het eventuele migratietraject.
Onze A-B-C-D werkwijze
In kaart brengen van de wensen
ANa het eerste contact zullen wij een afspraak met u inplannen. In dit oriënterende gesprek kijken we of Certu iets voor u kan betekenen en brengen we samen de wensen in kaart. Indien er meerdere afspraken nodig zijn om een helder beeld te krijgen dan zullen deze worden gepland. Binnen 7 dagen na de afspraak ontvangt u een offerte voor de eventueel te leveren diensten.
Plan van aanpak en planning
BNa akkoord op de offerte stellen we, afhankelijk van het type opdracht, een plan van aanpak en/of planning op. Hierin staan de verschillende stadia van de opdracht beschreven zodat u precies weet waar u aan toe bent. Om tot een goed eindresultaat te komen werken we altijd nauw samen met een vast contactpersoon binnen uw organisatie. U weet tenslotte meer over uw organisatie dan wij.
Het implementatietraject
CSamen met u implementeren we de gekozen oplossing(en). Hierbij proberen we de impact op de dagelijkse bedrijfsvoering tot een minimum te beperken. Indien mogelijk zullen we nieuwe oplossingen altijd parallel opbouwen naast de bestaande zodat de overgang na de nieuwe oplossing(en) zo soepel mogelijk verloopt.
Nazorg afronding van het project
DNa de implementatie zijn er vanzelfsprekend altijd vragen. We houden hier vooraf al rekening mee. We zullen daarom tijd inplannen om, eventueel bij u op kantoor, uw vragen te beantwoorden.

Van gedachten wisselen?

Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden uw vragen graag.

Contact